Terrorist, extremist, crimineel

MeatTheVictims

Een aangrijpende foto van een hevig geëmotioneerde vrouw. In haar handen een stervend biggetje.

Terrorist, extremist, crimineel.

Dat is hoe boeren en sympathisanten, de overheid en belangenorganisaties en veel mensen die de gecensureerde en suggestieve nieuwsberichten lezen haar noemen.

Deze vrouw (hier op een foto gemaakt tijdens een actie in Spanje) is dierenarts en was ook aanwezig in Boxtel, bij de bezetting van een varkensstal. Deze foto geeft goed weer waarom activisten doen wat ze doen. Zij zien dieren in nood en geen producten waar geld aan verdiend moet worden.

Terrorist, extremist, crimineel.

Wanneer worden we nu eens wakker in dit land? Wanneer gaan we dieren nu eens niet langer beschouwen als voorwerpen, als producten, als eigendommen. Wanneer gaan we nu eens niet langer alles klakkeloos aannemen wat ons wordt voorgeschoteld door de door censuur doordrenkte pers?

Terrorist, extremist, crimineel.

Ik dacht het niet. Deze vrouw en al die andere activisten die tien uur lang zonder voedsel en water in een benauwde stal hebben gezeten om aan te tonen hoe slecht het gesteld is met de veeindustrie hebben meer gevoel in hun donder dan menig persoon die hier een mening over heeft.

Monique (18-05-2019)

Meat the Victims; Boxtel 2019, een verslag ‘from the inside’

Advertenties

4 reacties op ‘Terrorist, extremist, crimineel

 1. De hoogste tijd dat “mensen” zich gaan gedragen als beschaafde wezens. Respect voor dieren ! Geen nodeloos lijden. Geen massaproductie. Dieren hebben techt op een normaal leven en levensduur. Geen groeimiddelen en geen kooien. WAKKER WORDEN regering !!

  Liked by 1 persoon

 2. Alle megastallen moeten verboden worden … óf géén vlees meer eten (en zeker niet exporteren!!!) óf respect voor alle leven, ook dieren, tonen …. de mens is zó verrot met een totaal dichtgeslibt ‘bewustzijn’ … dat het me inmiddels spijt dat ik als mens geboren ben … respect voor deze activisten. En rechters, op een enkeling na, shame on you … als je de boeren e.d. gelijk geeft!!!

  Liked by 1 persoon

 3. De vee/melk industrie en onze overheid/politieke partijen weten verdomd goed dat wat er gebeurd gewoon weg niet kan helaas weegt het verdienmodel zwaarder als het welzijn van dieren dat blijkt al uit de achterbakse manier waarop deze activisten worden afgeschiderd zelfs onze overheid spreekt schaamteloos over arme boeren terwijl in 2018 1 op de 3 nieuwe rijken boer was in de vlees/melk industrie .Bleek uit onderzoek van die zelfde overheid.
  Dus veel geld verdienen over de ruggen van al die arme dieren is belangrijker zelfs voor onze overheid die daarna bewust meeliegt en de waarheid onder de tafel probeert te schuiven .

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s